Ulrika Sörensen - mäklare i Ängelholm

4,6 av 5 i betyg på HittaMäklare (117 omdömen)

Att vara den mäklare som gör det lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det jag strävar mot. Mina kunder upplever mig som målmedveten och engagerad. Jag gör alltid mitt yttersta för att på ett personligt, tryggt sätt leda dig genom din bostadsaffär. För mig är yrket som mäklare en livsstil vilket skapar rätt förutsättningar för bra affärer.

Om mig som mäklare

Jag strävar efter långsiktiga samarbeten och mitt främsta mål i varje affär är att mina kunder ska vara så trygga och nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Med era önskemål och drömmar och med mitt engagemang, rutin och trygghet är jag övertygad om vi kan lyckas så att inte bara ni som säljare, utan även er framtida köpare, känner sig nöjda.

Hör av er för en fri värdering

Välkommen att bjuda hem mig om du funderar på att sälja, eller ring om du känner för att ventilera dina tankar om huruvida det är läge att sälja eller inte!

Vi var köpare men kände oss väldigt trygga i mäklarens händer trots att hon hade säljaren i sitt största fokus. Men eftersom vi kände oss lika hörda så fick vi verkligen känslan av en trygg affär. Att allt var öppet och att vi inte blev förda bakom något ljus . Köparens rättigheter är lika viktiga som säljarens, detta var väldigt tydligt, en husaffär är en stor affär. Hatten av för mäklaren vid vårt husköp, vi var väldigt nöjda!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Ulrika Sörensen VD/Fastighetsmäklare
Ulrika Sörensen

VD/Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Nöjda kunder
4,6 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler