Ulrika Sörensen

Jag är en engagerad mäklare med målet att göra dig som kund mer än nöjd! Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa människor i en av deras livs största affärer, ett förtroende som är väldigt viktigt för mig. Målet är att vara tillgänglighet, lyhörd och personlig i allt jag gör. Med Mäklarhusets smarta lösningar kommer ditt livs affär att bli riktigt lyckad! Tveka inte att kontakta mig.

Varför ska du välja oss på Mäklarhuset?

En del mäklare säger att de är störst, andra att de är bäst, vi på Mäklarhuset säger att vi är smartast! Smartast för både säljare och köpare. Vi har smarta lösningar med allt från kostnadsfria handpenningslån, bästa bildkvalitén, virtuella visningar, drönarvyer, möbleringsbara planskisser, smart annonsering via digitala och sociala kanaler, smarta trygghetslösningar mm.

Om mig

Jag brinner för att göra affärer. Min försäljningsbakgrund har varit en stor tillgång, men också min livserfarenhet. Som mäklare träffar man människor i stora skeenden i livet. Med en bakgrund inom media, försäljning och entreprenörsanda driver jag Mäklarhuset Ängelholm tillsammans med mitt team. 2016 vann vi Mäklarhusets prestigefyllda pris ”Årets kontor” - av alla Mäklarhuset i Sverige.

”Ulrika gav ett bra intryck, seriös och sympatisk. Hon var hängiven och driven genom hela processen så helt klart en utmärkt mäklare”

Ulrika Sörensen VD / Fastighetsmäklare
Ulrika Sörensen

VD / Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Ulrika har 4,6 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 64 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering