Ulrika Sörensen

Med bakgrund i kommunikation och marknadsföring och med ett stort intresse för fastigheter och försäljning blev fastighetsmäklare det naturliga karriärvalet för Ulrika. Hon är drivande och strategisk i sina affärer och projekt, likväl med kundnöjdhet och service i fokus. Ulrika äger Mäklarhuset Ängelholm och driver kontoret tillsammans med sitt team som ger ett genuint engagemang till sina kunder.

Unna dig en ovanligt engagerad mäklare

Ulrika är en målmedveten och personligt engagerad mäklare. "Jag har också förmånen att ha världens roligaste jobb! Alla härliga människor jag möter, utmaningen i varje unik affär och viljan att leverera gör att jag stormtrivs." Att vara den mäklaren som gör det där lilla extra är en självklarhet för Ulrika!

Ulrika som mäklare

Vårt hem är det mest personliga vi har. Det är anledningen till varför det är så viktigt för Ulrika att utgå från att varje försäljning är unik och måste anpassas efter kundens behov. Ulrika lägger stor vikt på att hålla en öppen och ärlig dialog mellan inblandade parter, för att skapa förtroende och trygghet i affären. "Ett stort engagemang från min sida är en självklarhet."

Ulrika Sörensen VD/Fastighetsmäklare
Ulrika Sörensen

VD/Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Ulrika har 4,6 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 93 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 22
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering