Ulrika Sörensen

Att vara den mäklare som gör det lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det jag strävar mot. Mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang. En driven mäklare som är rak, tydlig, snabb och med känsla för vad situationen kräver. Med förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare.

Unna dig en ovanligt engagerad mäklare

Jag är en positiv och personligt engagerad mäklare. Jag har också förmånen att ha världens roligaste jobb! Alla härliga människor jag möter, utmaningen i varje unik affär och viljan att leverera gör att jag stormtrivs. Att vara den mäklaren som gör det där lilla extra är en självklarhet för mig!

Ett av livets största beslut är att byta bostad

Jag drivs av att alltid prestera på topp och leverera utmärkt service till mina kunder. För mig är det viktigt att såväl säljare som köpare känner sig välinformerade och trygga under hela försäljningsprocessen. Jag strävar efter långsiktiga samarbeten och mitt främsta mål i varje affär är att mina kunder ska vara så trygga och nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta!

Ulrika Sörensen VD / Fastighetsmäklare
Ulrika Sörensen

VD / Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Ulrika har 4,6 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 73 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 28
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering