Ulrika Sörensen - mäklare i Ängelholm

4,6 av 5 i betyg på HittaMäklare (123 omdömen)

Att vara den mäklare som gör det lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det jag strävar mot. Mina kunder upplever mig som målmedveten och engagerad. Jag gör alltid mitt yttersta för att på ett personligt, tryggt sätt leda dig genom din bostadsaffär. För mig är yrket som mäklare en livsstil vilket skapar rätt förutsättningar för bra affärer.

Hoppas att jag får möjligheten att hjälpa er i ert bostadsbyte!

Mitt stora intresse för fastigheter, inredning och mötet med människor gjorde mitt yrkesval enkelt. Målsättningen är alltid att överträffa mina kunders och mina egna förväntningar. Att bo och arbeta i samma stad är en stor fördel då kunskapen och känslan för området är genuin och djupt rotad. Jag är engagerad, personlig och mycket driven. Jag vet vad som krävs för en lyckad försäljning!

Om mig som mäklare

Jag strävar efter långsiktiga samarbeten och mitt främsta mål i varje affär är att mina kunder ska vara så trygga och nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Med era önskemål och drömmar och med mitt engagemang, rutin och trygghet är jag övertygad om vi kan lyckas så att inte bara ni som säljare, utan även er framtida köpare, känner sig nöjda.

Vi var köpare men kände oss väldigt trygga i mäklarens händer trots att hon hade säljaren i sitt största fokus. Men eftersom vi kände oss lika hörda så fick vi verkligen känslan av en trygg affär. Att allt var öppet och att vi inte blev förda bakom något ljus . Köparens rättigheter är lika viktiga som säljarens, detta var väldigt tydligt, en husaffär är en stor affär. Hatten av för mäklaren vid vårt husköp, vi var väldigt nöjda!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Ulrika Sörensen VD/Fastighetsmäklare
Ulrika Sörensen

VD/Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Nöjda kunder
4,6 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.