Mäklare i Ängelholm

Ulrika Sörensen

Ulrika Sörensen

Ulrika Sörensen

Fastighetsmäklare / Kontorsägare

Kontor

Mäklare i Ängelholm

Ulrika Sörensen

Mina kunder beskriver mig som engagerad, rak och målinriktad. Ärlighet, jordnära och en bra känsla för vad situationen kräver är styrkor hos mig. Jag vet att mitt engagemang och förhandlingsvana är avgörande för en trygg bostadsaffär. Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar.

Målsättning och drivkraft

Jag och mina kollegor jobbar alla med samma fokus, att göra bra och lönsamma fastighetsaffärer för våra kunder. Med en stark entreprenörsanda driver jag Mäklarhuset Ängelholm tillsammans med mitt fantastiska team. 2016 vann vi Mäklarhusets prestigefyllda pris ”Årets kontor” - av alla Mäklarhuset i Sverige.

"Vi var köpare men kände oss väldigt trygga i mäklarens händer trots att hon hade säljaren i sitt största fokus. Men eftersom vi kände oss lika hörda så fick vi verkligen känslan av en trygg affär. Att allt var öppet och att vi inte blev förda bakom något ljus . Köparens rättigheter är lika viktiga som säljarens, detta var väldigt tydligt, en husaffär är en stor affär. Hatten av för mäklaren vid vårt husköp, vi var väldigt nöjda!"
Google reviews
4.3
Kundrecensioner

4,3

Tack Ulrika för din hjälp med att sälja vår stuga. Inte helt oväntat så fick vi den hjälp vi visste vi skulle få, och även ett pris som vi förvisso tycker vår stuga är värd men i dessa tider så är det riktigt bra gjort. Frågan är om det inte är lite av ett försäljningsrekord med 75 000 kvm i underbara Klitterbyn. Än en gång Tusen Tack 🙏🏻🍾🥂
Jerry Andersen
Mycket nöjd med allt vad gäller kontakten med Mäklarhuset i Ängelholm! Från första träffen med Ulrika och sedan vidare i processen. Kändes tryggt och all personal på kontoret var trevlig och tillmötesgående. Stort tack!
Marika Ranslid
Tack Ulrika för hjälpen med att sälja vårat hus. Supernöjda över all hjälp vi fått och att du lyckades sälja vårt hus på 2 dygn. Måste vara något rekord! Tack 🤩
Josefine Bendroth
Jag köpte ett hus via Ulrika Sörensen som är mäklare på Mäklarhuset och har bara gott att säga. Allt kändes så lätt och smidigt i en process som annars är väldigt komplicerad. Hon var lättillgänglig och man fick alltid svar på de frågor och funderingar man hade. Sen var hon så trevlig och lätt att ha att ha och göra med. Rekommenderas starkt! Tack igen för att ni hjälpte oss köpa vårt drömhus!
Enzo Jun

Hitta till oss


Mäklarhuset Ängelholm Järnvägsgatan 3, Stortorget Ängelholm

Öppettider


Mån - Tors: 9.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 16.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.