Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Ängelholm

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Ängelholm

Vi hjälper dig att hitta hem! Du kan alltid kontakta oss för en fri marknadsvärdering eller ett rådgivande samtal i bostadsfrågor - vi finns här för att hjälpa dig!

MÄKLARHUSET ÄR SVERIGES STÖRSTA FRISTÅENDE MÄKLARKEDJA

Välkommen till oss på Mäklarhuset. Vi kanske inte är störst i stan men vi gör allt för att våra kunder ska fortsätta att vara Sveriges mest nöjda kunder.
Vårt lokala team kompletterar varandra på ett ypperligt sätt och vi är övertygade om att du kommer bli nöjd med vårt sätt att sköta din fastighetsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om Ängelholm och Bjäre. Vi är uppvuxna här vilket gör att vi har bra koll på allt ifrån skolor, förskolor och föreningsliv till affärer, promenadstråk och lokala kommunikationer.

VÅRA MÄKLARE KAN ÄNGELHOLM

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Ängelholm drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter, mindre gårdar och nyproduktion. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. När du kontaktar våra mäklare i Ängelholm ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

FRAMGÅNG ÄR EN BELÖNING AV HÅRT ARBETE

Vi är ett dynamisk team som brinner för vårt yrke och älskar att förmedla bostäder. Vi ställer höga krav på vårt arbete och vill vara det självklara valet för er som värdesätter kvalitet och service. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter.

ERFARENHET BYGGER FÖRTROENDE - DU KAN LITA PÅ OSS

Vi vill att du med vår tjänst ska känna att du gjort en enkel, trygg och smart bostadsaffär. Kvittot på att vi gjort ett bra jobb är nöjda kunder. Mäklarhuset har så länge man mätt kundnöjdhet i vår bransch antingen toppat listan eller varit i den absoluta toppen. Varmt välkommen till Mäklarhuset Ängelholm!

Aktuella försäljningar
Visa alla 23
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste försäljningar i Ängelholm.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering