Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Din mäklare i Ängelholm

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Ängelholm

Ett hem är något av det mest värdefulla vi har. Därför är det viktigt att anlita rätt fastighetsmäklare när det är dags att byta boende. Hos oss får du kompetens, engagemang och personlig service kombinerat med en väletablerad mäklarkedjas alla resurser.

Våra fastighetsmäklare och tjänster

Mäklarhuset har funnits centralt i Ängelholm sedan 1998. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för var och en av våra kunder. Oavsett om du planerar att flytta imorgon eller om tio år. Vi brukar säga att vi gör det lättare att sälja och enklare att köpa - både före, under och efteråt. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också.

Vi som arbetar på Mäklarhuset Ängelholm är stolta över att arbeta och bo i Ängelholm. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, gårdar, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter och tomter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Sveriges nöjdaste kunder

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vi vill att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Mäklarhuset är den största mäklarkedjan med privat ägande och lokalt entreprenörskap. Vi på Mäklarhuset står för ett nära engagemang med kunden och en personlig service.

Varmt välkommen till oss att bli nöjd du också!

Ängelholm

Storgatan 23
262 32 Ängelholm

Mån - Tors 9-17
Fre 9-16
Lunch 12-13

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Ängelholm har 5 av 5 i betyg

Läs våra 3 omdömen
Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 8
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering