Din mäklare i Ängelholm och Bjäre

Mäklarhuset Ängelholm och BjäreBesöksadress

Järnvägsgatan 3, Stortorget Ängelholm

Att byta bostad är ett stort beslut och för oss är varje affär unik. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad. Vi har koll på allt från kvadratmeterpris, till de bästa skolorna och de mysigaste restaurangerna. I så gott som varenda samhälle eller trappuppgång hittar du en bostad som vi hjälpt en lycklig köpare och en nöjd säljare att komma överens om.

Står du i begrepp att sälja din bostad i våra trakter hör av dig till oss så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering i samband med att du bokar ett möte. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd med din bostadsaffär. Vi finns med dig, för dig i alla lägen.

Att bo i Ängelholm och på Bjäre

Ängelholm upplevs av många som den perfekta boendeorten. Med sitt läge vid västkusten, med skog och hav alldeles inpå husknuten. Utanför tätorten finns de mindre byarna Hjärnarp, Magnarp, Vejbystrand, Munka-Ljungby och Strövelstorp. Breda och långa sandstränder med ett levande dynlandskap vid Kronoskogen, från Sibirien i söder till Skälderviken i norr. Byar med strandnära läge såsom Skepparkroken, Björkhagen, Magnarp och Vejbystrand.

Ängelholm och Bjäre är en unik plats med mycket att erbjuda. Vår kustnära idyll bjuder på upplevelser året om. Inne i Ängelholm stad finns det mesta som behövs. Här finner du shopping, matbutiker och service med bra parkeringsmöjligheter. Mitt i staden ligger Hembygdsparken en lummig oas för hela familjen. Det är inte svårt att förstå varför allt fler vill bo i Ängelholm.

På Bjärehalvön finns det alltid något att göra oavsett vad man är intresserad av. Här finns Hovs Hallar, Hallands Väderö, Norrviken och mängder av andra besöksmål, gårdsbutiker och självklart Torekov och Båstad. Charmiga små hus och moderna nybyggen omgärdade av havet och finkorniga sandstränder, knallgula rapsfält och sagolik bokskog.

Mäklaruhset Ängelholm och Bjäre
Mer från oss


Kundrecensioner

4,3

Fantastisk mäklare! Proffsig , snabb och engagerad
Patrik Fredriksson
Tack Ulrika för din hjälp med att sälja vår stuga. Inte helt oväntat så fick vi den hjälp vi visste vi skulle få, och även ett pris som vi förvisso tycker vår stuga är värd men i dessa tider så är det riktigt bra gjort. Frågan är om det inte är lite av ett försäljningsrekord med 75 000 kvm i underbara Klitterbyn. Än en gång Tusen Tack 🙏🏻🍾🥂
Jerry Andersen
Mycket positivt, är så nöjd med resultat och personer som varit inblandad.
Birgitta Augustsson
Supernöjd med all hjälp o att det gick att sälja så snabbt.Tack.🙏
Gun-Marie Lindgren
Mycket god kunskap om tomter. Hittade köpare till min tomt på rekordtid och till det pris jag begärde. Rekommenderar mäklarhuset i Ängelholm.
sigurd asvaldsson
Mycket nöjd med allt vad gäller kontakten med Mäklarhuset i Ängelholm! Från första träffen med Ulrika och sedan vidare i processen. Kändes tryggt och all personal på kontoret var trevlig och tillmötesgående. Stort tack!
Marika Ranslid
Tack Ulrika för hjälpen med att sälja vårat hus. Supernöjda över all hjälp vi fått och att du lyckades sälja vårt hus på 2 dygn. Måste vara något rekord! Tack 🤩
Josefine Bendroth
Mycket professionell affär. Rekommenderas varmt.
Birgitta Brusquini
Jag köpte ett hus via Ulrika Sörensen som är mäklare på Mäklarhuset och har bara gott att säga. Allt kändes så lätt och smidigt i en process som annars är väldigt komplicerad. Hon var lättillgänglig och man fick alltid svar på de frågor och funderingar man hade. Sen var hon så trevlig och lätt att ha att ha och göra med. Rekommenderas starkt! Tack igen för att ni hjälpte oss köpa vårt drömhus!
Enzo Jun
Trevlig personal. Bra läge.
Jenny Thorén

Hitta till oss


Mäklarhuset Ängelholm och Bjäre Järnvägsgatan 3, Stortorget Ängelholm

Öppettider


Mån - Tors: 10:00 - 17:00
Fre: 12:00 - 16:00
Lunchstängt 12-13

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad i Ängelholm


Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Välkommen till din lokala mäklare i Ängelholm!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.