Sök Meny
Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Din mäklare i Ängelholm

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Ängelholm

Mitt i Ängelholm, granne med café Mormor Olgas , erbjuder vi på Mäklarhuset vår mäklartjänst till boende i Ängelholm, Munka Ljungby, Förslöv, Hjärnarp, Strövelstorp och Kullahalvön med omnejd. Hos oss finns det inga små affärer och alla kunder är lika viktiga.

Våra mäklare kan Ängelholm

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Mäklarhuset är en rikstäckande kedja av 120 fristående lokala kontor över hela Sverige. Vi hjälper dig med allt som rör ditt boende. Oavsett om du planerar att flytta imorgon eller om tio år. Vi brukar säga att vi gör det lättare att sälja och enklare att köpa - både före, under och efteråt.

Vi gör ditt livs affär enklare. När du väl bestämt dig för något så avgörande som att köpa eller sälja bostad får det inte finnas ett tak för hur nöjd du ska kunna bli. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen. Enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga mätning är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften. Åtta år i rad (2008-2015) har vi haft Sveriges nöjdaste kunder och en topplacering 2016. Det beror säkert på att vi alltid försöker tänka utanför ramarna. Att vi äger oss själva och inte är bankens eller försäkringsbolagets egendom får hela tiden engagemanget och kreativiteten att växa. Vilket för dig förkortar vägen till en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, gårdar, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter och tomter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Så här får vi din bostad att synas bättre än andras

Med smart marknadsföring i stora mediekanaler får vi fler spekulanter till visningen. Vårt marknadsföringspaket Smart Digital och Smart Social tillsammans med traditionell media exponerar er bostad mer än andra. Olika bostäder har olika målgrupper och den ena affären är inte den andra lik, det ser vi som självklart.

Kontakta din lokala mäklare i Ängelholm så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkommen!

Ängelholm

Storgatan 23
262 32 Ängelholm

Mån - Tors 9-17
Fre 9-16
Lunch 12-13

Tel: 0431-822 10

angelholm@maklarhuset.se

Mäklarhuset Ängelholm har 5 av 5 i betyg enligt 3 av sina kunder

Läs vad våra kunder tycker om oss
Aktuella försäljningar
Fler sökalternativ
Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Angelica Nilsson Assistent / Fastighetsmäklare
Angelica Nilsson
Assistent / Fastighetsmäklare
E-post
Boka fri värdering