Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Ängelholm

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Ängelholm

Vi hjälper dig att hitta hem! Du kan alltid kontakta oss för en fri marknadsvärdering eller ett rådgivande samtal i bostadsfrågor - vi finns här för att hjälpa dig!

MÄKLARHUSET ÄR SVERIGES STÖRSTA FRISTÅENDE MÄKLARKEDJA

Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av lokalt entreprenörskap i kombination med tillhörigheten i en rikstäckande mäklarkedja. Tillsammans med ca 120 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla vår prisbelönta hemsida och vårt unika kundvårdssystem, samt säkerställa att vi alltid ligger i framkant avseende digital marknadsföring. Välkommen till vår värld!

Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Ängelholm ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN ÄNGELHOLM

Vi bor alla i Ängelholm och har stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Ängelholms skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Ängelholm idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

FRAMGÅNG ÄR EN BELÖNING AV HÅRT ARBETE

Vi är ett dynamisk team som brinner för vårt yrke och älskar att förmedla bostäder. Vi ställer höga krav på vårt arbete och vill vara det självklara valet för er som värdesätter kvalitet och service. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter.

ERFARENHET BYGGER FÖRTROENDE - DU KAN LITA PÅ OSS

Vi vill att du med vår tjänst ska känna att du gjort en enkel, trygg och smart bostadsaffär. Kvittot på att vi gjort ett bra jobb är nöjda kunder. Mäklarhuset har så länge man mätt kundnöjdhet i vår bransch antingen toppat listan eller varit i den absoluta toppen. Varmt välkommen till Mäklarhuset Ängelholm!

Aktuella försäljningar
Visa alla 32
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste försäljningar i Ängelholm.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering