Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Ängelholm

Din mäklare i Ängelholm

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Ängelholm ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

SMARTARE SERVICE - NÖJDARE KUNDER

Vi jobbar smart och digitalt. Med branschledande och smarta tjänster erbjuder vi service och bostadsupplevelser som sticker ut och gör skillnad. Genom att kombinera personlig service och innovativa lösningar vill vi hjälpa dig att hitta den smartaste vägen till en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter. och gårdar. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret ovanför så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS - VÅRA OMRÅDEN

Vi har vårt fokus på att sälja bostäder i i Ängelholm och på Bjäre men vi säljer även bostäder i Utvälinge, Farhult, Jonstorp, Örkelljunga, Klippan, Åstorp och Kvidinge.

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Ängelholm!

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Boka värdering
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste försäljningar i Ängelholm.

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering