Annika Lindblom - Koordinator i Ängelholm

Annika bor i centrala Ängelholm och har lång erfarenhet från mäklarbranschen. Hög servicenivå, struktur och ett glatt humör är ledord för Annika. Hon ser till att du som kund blir väl mött, i såväl telefon, som när du besöker oss. Hon har ett estetiskt öga och ägnar fritiden åt fotografering.

Ge er bästa möjliga kundupplevelse

Min roll är varierande i ett personligt företag med hög servicekänsla där jag deltar i det mesta som händer på kontoret och stöttar våra fastighetsmäklare i deras uppdrag. Jag får vara med på ett hörn i alla affärer, likt spindeln i nätet. Det gör mitt arbete så fantastiskt roligt och omväxlande. Tillsammans bildar vi ett framgångsrikt team med genuint engagemang.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Annika Lindblom, koordinator i Ängelholm
Annika Lindblom

Koordinator / Kontorsansvarig

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.