Sök Meny
Såld

Ängelholm - Sockerbruket / Sockerbruksgatan 9A

Ljus tvåa i toppskick på populära Sockerbruket

Här finner ni en helt underbar bostad med extremt välplanerade kvadratmetrar, vilket gör att den lämpar sig perfekt för både en och två personer. Ett unikt tillfälle att förvärva en lägenhet i toppskick där du kan flytta in på en gång! Du välkomnas av en rymlig hall med skjutdörrsgarderob och plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vänder du dig åt vänster når du ett trevligt sällskapsrum med plats för både det stora och lilla sällskapet. Stor inglasad balkong som ger känsla av ett "extra" rum. Sovrum med stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med matplats som erbjuder allt man kan önska sig så som induktionshäll och diskmaskin. Badrum med klinker och golvvärme. Bostaden har genomgått en totalrenovering och domineras av sobra färger som vitt och grått samt genomgående ekparkett. Här bor du ostört med stadens gemytliga puls alldeles runt knuten. Detta är ett hem att förälska sig i!

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Ängelholm / Sockerbruket
Sockerbruksgatan 9A
Slutpris: 1 550 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 3 248 kr/mån
Driftkostnad: 24 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 6 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Ängelholm / Sockerbruksgatan