Sök Meny
Såld

Arlöv / Elisetorpsvägen 19C

Bra boende i Burlöv

En av de populära och prisvärda 3:orna på Elisetorpsvägen är nu till försäljning. Lägenheten ligger på 4:e våningen med fri utsikt åt öster och härlig inglasad balkong i väster. Lägenheten, på 78 kvm, består av två bra sovrum, kök och rymligt vardagsrum samt helkaklat bad utfört av föreningen. Hissen upp går bekvämt från markplan och området är lugnt och välskött av en stabil HSB förening. All service ligger inom närområdet och affär finns tvärs över gatan. Köpcenter på Burlövs center och badstrand i Lomma bukten. Prisvärt och bekvämt boende. Välkomna på visning!

Arlöv
Elisetorpsvägen 19C
Slutpris: 975 000 kr
Boarea: 78 kvm
Avgift: 4 178 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 4 av 9 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Arlöv / Elisetorpsvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.