Lantmannavägen 20 / Visningsbyn / Asmundtorp / Landskrona

Familjevilla med härlig trädgård i söderläge och stora sällskapsytor

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
154/20 kvm
Driftkostnad
27 280 kr/år
Tomtarea
819 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på lantmannavägen såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Asmundtorp samt även på lantmannavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visningsbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad 1,5-plansvilla som välkomnar med en genomtänkt planlösning där generösa sällskapsytor flankerade av riklig fönstersättning bidrar till ett härligt ljusinsläpp. I den inbjudande trädgården i söderläge kan barn och husdjur leka fritt på stora grönytor medan sociala sammankomster kan avnjutas på det ljuvliga trädäcket. Fiber indraget, möjlighet till ett fjärde sovrum och hela fasaden målades sommaren 2018 med självrengörande premiumfärg.

På entréplanet fördelar sig planlösningen på ett genomgående vardagsrum/matplats, ett rymligt kök i anslutning till groventré/tvättstuga samt en luftig entré och ett badrum med dusch.

På ovanvåningen möts man av ett allrum som är öppet upp i nock vilket tillsammans med stora fönsterpartier mot balkongen bidrar till en härlig känlsa av ljus och rymd. Allrummet kompletteras av tre sovrum samt ett generöst tilltaget, helkaklat badrum med golvvärme.

Villan är belägen på ett utmärkt läge i byn med närhet till såväl skola, årskurs F-9 och idrottsplats som närbutik och pizzeria. Cykelväg från huset till både skola och idrottsplats samt vidare in till Landskrona om så önskas. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med Pågatåg mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö. Till utkanten av Landskrona med större matbutiker och köpcentra

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.