Lantmannavägen 20

Lantmannavägen 20

Slutpris

2 800 000 kr


Visningsbyn— Asmundtorp— Landskrona

Lantmannavägen 20


Slutpris
2 800 000 kr

Visningsbyn— Asmundtorp— Landskrona

Familjevilla med härlig trädgård i söderläge och stora sällskapsytor

Väldisponerad 1,5-plansvilla som välkomnar med en genomtänkt planlösning där generösa sällskapsytor flankerade av riklig fönstersättning bidrar till ett härligt ljusinsläpp. I den inbjudande trädgården i söderläge kan barn och husdjur leka fritt på stora grönytor medan sociala sammankomster kan avnjutas på det ljuvliga trädäcket. Fiber indraget, möjlighet till ett fjärde sovrum och hela fasaden målades sommaren 2018 med självrengörande premiumfärg.

På entréplanet fördelar sig planlösningen på ett genomgående vardagsrum/matplats, ett rymligt kök i anslutning till groventré/tvättstuga samt en luftig entré och ett badrum med dusch.

På ovanvåningen möts man av ett allrum som är öppet upp i nock vilket tillsammans med stora fönsterpartier mot balkongen bidrar till en härlig känlsa av ljus och rymd. Allrummet kompletteras av tre sovrum samt ett generöst tilltaget, helkaklat badrum med golvvärme.

Villan är belägen på ett utmärkt läge i byn med närhet till såväl skola, årskurs F-9 och idrottsplats som närbutik och pizzeria. Cykelväg från huset till både skola och idrottsplats samt vidare in till Landskrona om så önskas. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med Pågatåg mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö. Till utkanten av Landskrona med större matbutiker och köpcentra

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
154/20 kvm
Driftkostnad
27 280 kr/år
Tomtarea
819 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-08

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på lantmannavägen såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Asmundtorp samt även på lantmannavägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jonny Svantesson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.