Idrottsgatan 3 D / Åstorp

Nyrenoverade ett rum och kök med låg månadsavgift.

Slutpris
350 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 645 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idrottsgatan såldes av oss 2018-08-16. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Idrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna helt nyrenoverade lägenhet om ett rum och kök på Idrottsgatan 3 D. Lägenheten ligger på tredje våningen i huset som har en trapphiss. Lägenheten är välplanerad och väldigt rymlig och ljus i och med fönster och inglasad balkong i västerläge. I hallen finns bra förvaring i de inbyggda garderoberna och städskrubben. I hallen, köket, balkongen och badrummet ligger klinkergolv och i vardagsrummet ligger ett nytt parkettgolv. Badrummet har helkaklade väggar och renoverades i samband med att föreningen gjorde stambyte. I badrummet är förberett och finns bra utrymme för en egen tvättmaskin. Tvättstugan finns annars i källaren. Köket är helt nytt och är ett Epok kök. Alla vitvaror är helt nya förutom kylen och frysen som har några år på nacken.

Här bor man i en stor och ekonomisk skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral.
Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation.
Sammanfattningsvis ett mycket bra och billigt boende. Finns möjlighet till snabbt tillträde. Parkeringsplats ingår i avgiften.

Välkommen till ditt nya hem!

OBS! Bilder invändigt kommer komma i början av augusti.
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration