Idrottsgatan 5c / Åstorp

Genomgående och fin trerumslägenhet på Idrottsgatan 5C.

Slutpris
650 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 648 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på idrottsgatan såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på idrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök på Idrottsgatan 5C. Lägenheten är genomgående och ljus med en fransk balkong i ena sovrummet och en inglasad balkong från vardagsrummet. Lägenheten är väldigt välplanerad och dess 74 kvm fördelar sig på två rymliga sovrum, ett vardagsrum med utrymme både för stor soffgrupp men även ett stort matsalsbord, ett badrum som renoverades när föreningen gjorde stambyte samt ett kök med utrymme för matplats. All el i lägenheten är ny sedan 2015. Den inglasade balkongen från vardagsrummet ligger i söderläge med sol nästan hela dagen och med näst intill ingen insyn. Hela lägenheten renoverades under 2015 och är mycket fin!

Här bor man i en stor och ekonomiskt skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral.
Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation. Sammanfattningsvis ett mycket bra och billigt boende där parkeringsplats ingår i avgiften och det finns garageplats att hyra.

Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration