Tomt 48, St:Jakobs väg 9 / Barsebäck by / Barsebäck / Kävlinge / Nyproduktion

Slutpris
3 575 000 kr
Referensnummer
165 359
Boarea
121 kvm
Tomtarea
726 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plans villa hustyp A eller Ö
Såld
2014-01-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Tomt 48, St:Jakobs väg 9 såldes av oss 2014-01-22. Se alla våra försäljningar i Barsebäck

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Barsebäck by är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Derome Mark & Bostad AB uppför i Barsebäck By ett område med 57 friliggande villor i tre etapper. Etapp 1 och 2 har framgångsrikt sålts och nu påbörjas försäljningen av etapp 3. I denna etapp byggs 25 hus med tre olika hustyper att välja, 1-planshusen Almenäs på 138 kvm och Ölmanäs på 121 kvm samt 2-plans huset Aranäs på 107 kvm. Villorna är ritade av Jaenecke Arkitekter med hög inredningsstandard och energisnål värmeanläggning. Iköpet ingår förutom nyckelfärdigt hus med egna tillval, carport, förråd samt stensatt infart och uteplatser. Häckplantor levereras att plantera i tomtgräns. Området ligger på bekvämt avstånd till skola, köpcentrum, Barsebäcks hamn, badstränder och en förstaklassig golfbana.
Beräknad inflyttning under 2014.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.