Ängagårdsvägen 11 / Skateholm - Beddingestrand / Beddingestrand / Trelleborg

Tomt i underbara Beddingestrand!

Slutpris
830 000 kr
Totalareal
623,5000 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
TRELLEBORG STORA BEDDINGE 65:102
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ängagårdsvägen såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Ängagårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skateholm - Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Skateholm och Beddingestrand - sydkustens pärla! I mysigt område ca 500 meter från vacker sandstrand finns denna tomt om ca 623 kvm till salu. Tomten får bebyggas med 60 kvm och utöver detta bygglovsbefriade åtgärder som friggebod, skärmtak, attefallshus och tillbyggnad som följer sina egna regler och inte behöver anpassa sig efter vad detaljplanen anger. Attefallstillbyggnad är om 15 kvm vilket innebär att en byggnation upp till 75 kvm är möjligt.

Beddingestrand är en ort med både restauranger och matbutiker. Omtyckt golfbana, tennisbanor och fotboll är något av det som erbjuds. Vackra promenadstråk längst kusten är Livskvalitet med stort L. Regionbuss 190 trafikerar sträckan Ystad-Trelleborg. Man kan även ta tåget från Skurup mot Malmö.

Detaljplan, måttsatt tomtkarta och annat matnyttigt ligger under "Dokument och länkar".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Skateholm

Strandnära område med både sommarstugor och året runt villor.

Nöje

Restaurang 2:a Sandbank ligger i närområdet och i Beddingestrand finns pizzeria Amalfi. Mindre matbutiker för att inhandla det nödvändigaste finns i både Beddingestrand och Skateholm.

Fritid

På sommaren är den stora höjdpunkten i Skateholm den fina sandstranden. Att inte missa är att strosa runt i den lummiga miljön mot Beddingestrand. I Beddingestrand ligger Sveriges sydligaste golfbana, Bedinge golfklubb. Tennisbanor och minigolf finns också.

Kommunikation

Trelleborg och Ystad nås enkelt med buss 190 eller om man vill använda den fina cykelleden som går i båda riktningar.

Familjeliv

En kooperativ förskola finns i Beddingestrand och låg- och mellanstadieskola ligger i närliggande tätorten Smygehamn.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.