Kantarellvägen 46a / Beddingestrand / Trelleborg

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
240/25 kvm
Driftkostnad
29 979 kr/år
Tomtarea
1 054 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Kantarellvägen såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Kantarellvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en underbar tomt i söder ligger denna mycket pampiga villa i 1 1/2-plan. Villan är rymlig och välplanerad och passar såväl den stora familjen, som egenföretagaren. Bottenvåningen koncentreras till sällskapsutrymmen med vardagsrum och kök i öppen planlösning med vackra väggar klädda med 200 år gammal stalltegel. Från köket når man det ljusa allrummet med eldstad. Bottenvåningen erbjuder också ett helkaklat bad och spa-avdelning med bastu, jaccussi och duschar. Sovavdelningen finns på ovanvåningen med 4 sovrum, alla välplanerade och två av dem har direkt anslutning till toaletten. Det separata badrummet på ovanvåningen har dusch och är helkaklat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.