Din mäklare i Trelleborg

Mäklarhuset TrelleborgBesöksadress

Algatan 35 231 22 Trelleborg

Ska du köpa eller sälja bostad? Här träffar du erfarna mäklare som alltid håller hög servicenivå och har god lokalkännedom. Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Trelleborg drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vårt bolag startades redan på 70-talet av Bengt Löfberg, och har varit del av Mäklarhuset som kedja sedan år 2000.

MÄKLARE MED LOKAL FÖRANKRING I TRELLEBORG

Våra mäklare på kontoret i Trelleborg är skickliga, erfarna och engagerade och kommer göra allt för att du skall göra en trygg och bra affär. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om bostadsmarknaden i Trelleborg med omnejd. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. vill ni komma i kontakt med oss eller få en kostnadsfri muntlig värdering av er nuvarande bostad så är det bara att ta kontakt med någon av våra duktiga fastighetsmäklare nedan.

MÄKLARHUSET, DEN SMARTA MÄKLAREN

På Mäklarhuset har vi ägnat mycket arbete åt hur vi kan få bostaden att synas i mediebruset med den mest effektiva och prisvärda marknadsföringen. Vi har anpassat arbetssätt, teknikstöd och medieval till vår målgrupps beteende och medievanor. Då blir det självklart att välja digitala kanaler.

Vi vill hävda att vi är det mäklarföretag som är mest specialiserat på modern marknadsföring. Allt med målet att hitta rätt köpare och rätt pris genom att få fler till visningen och fler budgivare vilket ger det bästa slutpriset. Så att du blir så nöjd som möjligt med din bostadsaffär.

Mäklaruhset Trelleborg
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Trelleborg Algatan 35 231 22 Trelleborg

VI HJÄLPER DIG VÄRDERA, SÄLJA OCH KÖPA BOSTAD


Med Mäklarhuset som din mäklare i Trelleborg blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare..

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Välkommen till Mäklarhuset Trelleborg


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.