Krabbskalsvägen 3b / Beddingestrand / Trelleborg

Slutpris
2 675 000 kr
Referensnummer
138 696
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
36 400 kr/år
Tomtarea
764 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med inredd vind
Såld
2014-05-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Krabbskalsvägen 3b såldes av oss 2014-05-23. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inbäddat i ljuvlig natur, söder om vägen och med soldäcket mot solen, ligger detta mycket speciella hus. Hemtrevlig atmosfär och öppen planlösning som ger ljus och närhet. Vardagsrummet ligger som hjärtat i huset med kamin i täljsten och med en övergång till det inglasade rummet med öppet upp i nock. Köket är välinrett med mycket förvaring och med en perfekt mötesplats för frukostkaffet. Badrummet är helkaklat med klassiska färger och med dusch. Från köket når man sovloftet med plats för två sängar. Gäststugan ligger vackert placerad och ramar in tomten. Här finns två rejäla sovrum samt badrum och tvättstuga i kombination. Soldäcket har markis, nedsänkt spa och bästa placeringen. Vackra detaljer i kombination med Beddingekänsla, kan det bli bättre.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.