Kronovägen 28 / Beddingestrand / Trelleborg

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
134 524
Boarea
66 kvm
Driftkostnad
22 072 kr/år
Tomtarea
1 166 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kronovägen 28 såldes av oss 2014-04-25. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett fantastiskt läge med underbar natur runt husknuten ligger detta vinterbonade fritidshus byggt 1941 och tillbyggt 2007. Huset innehåller två sovrum, tv-rum samt badrum med dusch. Köket har furuluckor och gott om förvaringsmöjligheter. Samtliga maskiner är av nyare modell. Tillbyggnaden är c:a 25 kvm och har inretts som vardagsrum/allrum med öppet upp till nock och med spotlights. Här är skjutpartier i glas runt om och man får en ljuvlig kontakt med trädgården. Friliggande finns gästhus med två sovrum, badrum med dusch samt tvättstuga och här finns också två rejäla förråd. Tomten ligger väl inbäddad och med golfbanan på andra sidan grusvägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.