Sergeantvägen 17

Sergeantvägen 17

Slutpris

2 350 000 kr


Beddingestrand— Trelleborg

Sergeantvägen 17


Slutpris
2 350 000 kr

Beddingestrand— Trelleborg

På en härlig tomt med närhet till både golfbana och hav ligger detta hemtrevliga hus med en boyta om c:a 62 kvm + 25 kvm i gäststugan. Köket har en öppen planlösning till matplats och vardagsrum och här strålar ett härligt ljus från alla fönster. Badrummet är helkaklat med duschkabin och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Båda sovrummen har klinkersgolv. Friliggande på tomten finns ett ombonat gästhus innehållande 2 sovrum och helkaklat badrum med dusch. Innergården är välplanerad med terrass under tak och enklare utomhuskök under tak.
Garaget är c:a 30 kvm med plats för en bil. Det som säljaren lämnat kvar i huset, gästhuset och i garaget ingår i köpet.


Boarea
87 kvm
Driftkostnad
14 354 kr/år
Tomtarea
650 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2015-03-09

Mäklarhuset Trelleborg

Denna fritidshus på Sergeantvägen såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Sergeantvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.