Sergeantvägen 17 / Beddingestrand / Trelleborg

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
87 kvm
Driftkostnad
14 354 kr/år
Tomtarea
650 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sergeantvägen såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Sergeantvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en härlig tomt med närhet till både golfbana och hav ligger detta hemtrevliga hus med en boyta om c:a 62 kvm + 25 kvm i gäststugan. Köket har en öppen planlösning till matplats och vardagsrum och här strålar ett härligt ljus från alla fönster. Badrummet är helkaklat med duschkabin och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Båda sovrummen har klinkersgolv. Friliggande på tomten finns ett ombonat gästhus innehållande 2 sovrum och helkaklat badrum med dusch. Innergården är välplanerad med terrass under tak och enklare utomhuskök under tak.
Garaget är c:a 30 kvm med plats för en bil. Det som säljaren lämnat kvar i huset, gästhuset och i garaget ingår i köpet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.