Mellangatan 4

Mellangatan 4

Slutpris

2 295 000 kr


Billesholm— Bjuv

Mellangatan 4


Slutpris
2 295 000 kr

Billesholm— Bjuv

FINT HUS I POPULÄRA BILLESHOLM!

Letar ni efter ett boende som inte kräver mycket mer än att flytta in? Välkomna till Mellangatan 4!

Snart har ni chansen att förvärva detta charmiga hus belägen i ett barnvänligt villa område i Billesholm. Bostaden är fördelad på två plan och möjligheten finns för er som vill istället ha två separata boende. In välkomnas man av en ljus och rymlig hall med goda avhängsningsmöjligheter och plats till förvaring. Vidare in möts vi av vardagsrummet som erbjuder stora sociala umgängesytor med plats till soffgrupp och ett stort matbord, bjud hem nära och kära och njut av ytorna. I anslutning till vardagsrummet finner vi ett modernt kök i ljusa kulörer på luckorna och goda arbetsytor som får plats med matbord. Två väldisponerade sovrum som rymmer säng och förvaring. I anslutning till det ena sovrummet finner vi det helkaklade badrummet som är utrustat med badkar.

Ovanvåningen som går att bilda till ett separat boende om man så vill och är fördelad på vardagsrum, kök, sovrum samt badrum utrustat med dusch. En bostad med en välplanerad och rymlig planlösning med en stor tomt där barnen kan springa av sig.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. År 2021 beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag.

I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang.

Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

Huset är förbesiktigat med dolda-felförsäkring.


Boarea/biarea
140/45 kvm
Driftkostnad
27 642 kr/år
Tomtarea
1 031 kvm
Rum
5 rum (3-1 sovrum)
Såld
2021-11-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Mellangatan såldes av oss 2021-11-19. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Mellangatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.