Penngatan 4

Penngatan 4

Slutpris

2 100 000 kr


Billesholm— Bjuv

Penngatan 4


Slutpris
2 100 000 kr

Billesholm— Bjuv

Välplanerat 1-planshus i trivsamma Billesholm!

Arkitektritat hus med stor potential i omtyckta Billesholm, Välkomna till Penngatan 4!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna vinkelformade villa om 151 kvadratmeter belägen på återvändsgata i ett lugnt villakvarter. På utsida parkerar ni smidigt flera bilar på den stenlagda uppfarten som sedan tar er vidare mot entrén där ni välkomnas av en rymlig hall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt garderober. Direkt i anslutning till hallen finner ni två väldisponerade sovrum, en gästtoalett samt ett helkaklat badrum utrustad med både dusch och badkar. Vidare in når ni en stor och öppen planlösning mellan allrum och vardagsrum med murad öppen spis med energikassett samt kök som bjuder på fantastiska sällskapsytor och ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartierna. Bjud hem familj och vänner och njut av dess ytor.

I husets andra sida hittar ni det praktiskt köket med komplett maskinpark och goda arbetsytor med plats till stort matbord samt det tredje sovrummet . I anslutning till köket har ni tvättstugan/groventrén utrustad med diskbänk, tvättmaskin, torktumlare samt förvaring. Spolutrymme med dusch och torkställning, inbyggd strykbräda samt bänkskiva med sittplats. Där har ni även tillgång till ett förråd med goda förvaringsmöjligheter samt genomgång till uteplats.

På utsidan har ni en lättskött samt insynsskyddad trädgård med uteplats i syd- och västläge, delvis under tak med öppen spis.

I Billesholm finns förskolor, grundskola 1-9, ålderdomshem, ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Tågstationen i Billesholm gör det enkelt att resa med Pågatågen både norrut och söderut mot Lund, Malmö och Köpenhamn. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang.

Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
151/28 kvm
Driftkostnad
31 737 kr/år
Tomtarea
830 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Penngatan såldes av oss 2024-03-16. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Penngatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.