Lingongatan 8

Lingongatan 8


Bjuv

Lingongatan 8



Bjuv

HEMTREVLIGT 1-1/2 PLANSHUS MED GARAGE OCH UTERUM PÅ OMTYCKT GATA!

Snart ges möjligheten att förvärva detta fina och välskötta 1-1/2 planshus med bekvämligheter som garage, uterum och ligger på en omtyckt gata i Bjuv, välkomna till Lingongatan 8!

Från att ni parkerat på uppfarten som rymmer två bilar eller i garaget där man nyligen installerat en elektrisk garageport så möts ni av nylagda stenplattor som tar er vidare in genom huvudentrén. Huset har genomgått större renoveringar genom åren och ni finner listan med utförda renoveringar under fakta.

Första plan erbjuder en öppen planlösning mellan hall, matplats och kök med trevlig detalj och god värmekälla som täljstenskaminen. Vidare in finner man vardagsrummet, två sovrum, kaklat badrum som renoverades 2016 och utrustat med dusch och golvvärme. Tvättstugan renoverades i samma år med klinker tillsammans med vitmålade väggar och praktiskt inrett med tvättmaskin, torktumlare, skåp och här finner vi även groventrén.
År 2020 byggdes uterummet som förlänger vardagsrummet och erbjuder trevliga umgängesytor där dörren står på glänt under sommarmånaderna. Dagarna börjar med en kopp kaffe i uterummet och avslutas med servering av middagen till eftermiddagssolen.

Ovanvåningen är fördelad på ett rymligt allrum som kan inredas efter behov, en klädkammare, två sovrum och ett kaklat badrum med dusch som renoverades år 2016.

Läget på huset är fantastiskt som ligger på en återvändsgata i ett lugnt villakvarter, bra solläge och på sommaren blir det insynsskyddat med busken på baksidan och här finns plats för barnen och hunden att leka fritt på gräsmattan.

I Bjuv bor man med goda kommunikationer som busshållplatser och tågstation på promenadavstånd från bostaden. För er som pendlar med bil så kommer ni fort ut på motorvägen och tar bara några minuter sen är man i grannkommunerna, Åstorp, Klippan, Helsingborg och Ängelholm. Det finns skolor i olika åldrar, restauranger, systembolag, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, Circle K och mycket mer som underlättar er vardag och gör att ni kommer trivas.


Boarea
165 kvm
Driftkostnad
49 217 kr/år
Tomtarea
713 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Lingongatan såldes av oss 2023-12-15. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Lingongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.