Blästorp 410 / Blästorp / Borrby / Simrishamn

Slutpris
2 950 000 kr
Referensnummer
132 927
Boarea/biarea
191/35 kvm
Driftkostnad
38 852 kr/år
Tomtarea
1 126 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Blästorp 410 såldes av oss 2014-06-10. Se alla våra försäljningar i Borrby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blästorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gediget, stilrent och tidsenligt renoverad skånelänga i vinkel. Massiva målade trägolv, skiffergolv spegeldörrar, öppen spis och gjutjärnskamin. Vitt, färger i gråskalor, råtegelvägg och några rum med romantiska blommiga tapeter ger längan en varm atmosfär. Helkaklade våtenheter. Rymligt och välplanerat. Gårdshuset ramar in och ger känslan av "innergård" och här finns uteplatser i skiftande vädersträck där Medelhavsterassen är den senast anlagda. Fritt läge med milslång utsikt över vidsträckt landskap. Ca 3 km till service i Hammenhög och Borrby, till bästa sandstrand och hav ca 8 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.