Din mäklare i Simrishamn

Mäklarhuset SimrishamnBesöksadress

Storgatan 17 272 31 Simrishamn

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar Mäklarhuset i Simrishamn ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN ÖSTERLEN

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Simrishamn med sin personal har ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på kommunens skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Mäklaruhset Simrishamn
Mer från oss


Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Simrishamn Storgatan 17 272 31 Simrishamn

Öppettider


Mån - Tor kl. 10 - 17
(lunchstängt kl. 12.30-13.30)
Fre kl. 10-15

Boka ett förutsättningslöst möte och värdering idag.


Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Välkomna in till vårt kontor på Storgatan 17, mitt emot kyrkan i Simrishamn!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.