Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Simrishamn

Din mäklare på Österlen

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar Mäklarhuset i Simrishamn ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN ÖSTERLEN

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Simrishamn med sin personal har ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.
Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på kommunens skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter.

KONTAKTA OSS

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Välkomna in till vårt kontor på Storgatan 17, mitt emot kyrkan i Simrishamn!

Mäklarhuset Österlen
Besöksadress: Storgatan 17
272 31 Simrishamn
Visa öppettider
Mäklarhuset Österlen
Öppettider & hitta

Ni hittar oss här:
Storgatan 17
272 31 Simrishamn

Mån - Tor kl. 10 - 17
(lunchstängt kl. 12.30-13.30)
Fre kl. 10-15

Har ni andra frågor? Vänligen kontakta oss.
Tel: 0414-288 00
E-post: simrishamn@maklarhuset.se


Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Boka värdering
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering