Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Gladsax

Vi på Mäklarhuset Simrishamn har lång erfarenhet i branschen, är kända för våra höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till lyckad bostadsaffär.

Vi kan Gladsax

Vi hjälper dig att hitta hem! Du kan alltid kontakta oss för en fri marknadsvärdering eller ett rådgivande samtal i bostadsfrågor - vi finns här för att hjälpa dig! Vi på Mäklarhuset Simrishamn är er lokala mäklare som har full koll på området.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppar Svenska Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över, eftersom det visar att vi sätter kunderna främst.
Hos oss ska du vara trygg med en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad affär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart annonsering som med intelligent teknik matchar mot rätt köpare. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering