Borres Väg 24 / Borrby / Simrishamn

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
125 834
Boarea/biarea
155/36 kvm
Driftkostnad
34 277 kr/år
Tomtarea
701 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Borres Väg 24 såldes av oss 2014-05-22. Se alla våra försäljningar i Borrby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borrby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välskött enplansvilla belägen på återvändsgata i utkanten av byn, ett lugnt och barnvänligt område. Detta rymliga boende har lite "extra allt". Genomtänkt planlösning som känns öppen då både hall, allrum och kök är väl tilltagna. Inredningar av hög kvalité. Braskamin. Två helkaklade duschrum varav ett även med bastu. Stort inglasat uterum med öppen spis och SPA-bad för 5-6 personer. Varmgarage inrett med alla faciliteter. Centraldammsugare. Larm. Låga driftskostnader. Borrby har bra service och till Österlens bästa stränder är det ca 4 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.