Elisefarmsvägen 37

Elisefarmsvägen 37

Slutpris

2 600 000 kr


Borrby 14— Borrby— Simrishamn

Elisefarmsvägen 37


Slutpris
2 600 000 kr

Borrby 14— Borrby— Simrishamn

Skånelänga i vinkel

På Borrby 14 som området kallas och som ligger mellan Borrby och Borrby strand har du nu möjligheten att bli ny ägare till skånelänga i vinkel på stor tomt. Länga har varit i samma familjs ägo sedan 1960-talet så nu är det dags för renovering. Längan ligger skyddad bakom uppvuxen trädgård en bit in från den lilla byvägen som löper mellan husen på Borrby 14. En egen oas på landet men ändå nära till både grannar, service o den fantastiska kuststräckan med den unika vita sandstranden. Tillhörande stall/förråd ligger vidbyggd till bostaden, vinden är oinredd. I den väl omhändertagna trädgården finns 2 st växthus. Till service i Borrby är det ca 2 km och till bästa havsbad vid Borrby strand ca 3 km. Välkomna att boka visning!


Boarea/biarea
78/108 kvm
Driftkostnad
34 926 kr/år
Tomtarea
1 974 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-28

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Elisefarmsvägen såldes av oss 2024-05-28. Se alla våra försäljningar i Borrby samt även på Elisefarmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.