Hoby 2216 / Skillinge/Örnahusen / Borrby / Simrishamn

Slutpris
1 660 000 kr
Referensnummer
110 460
Boarea/biarea
98/30 kvm
Driftkostnad
18 456 kr/år
Tomtarea
1 217 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan skånelänga
Såld
2014-06-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hoby 2216 såldes av oss 2014-06-01. Se alla våra försäljningar i Borrby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skillinge/Örnahusen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strax utanför fiskeläget ligger denna charmiga skånelänga med spröjsade fönster, putsad fasad och gammaldags pannplåttak. Längan är i behov av renovering men är ändå tilltalande med vitmålade trägolv och träinnertak, högt i tak, synliga takbjälkar och braskamin. Vidbyggt fd stall med öppet upp i nock. Lummig trädgårdstomt med häckar och stora träd som skyddar. En rogivande ostörd plats, ett sommarparadis...på landet men ändå "bara" 500 m till Skillinge fiskeläge. Promenadavstånd till de fantastiska sandstränderna vid Kyhl/Borrby strand, Mälarhusen och vidare mot Sandhammaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.