Torben Pers väg 10

Torben Pers väg 10

Slutpris

5 120 000 kr


Solkullen— Eslöv

Torben Pers väg 10


Slutpris
5 120 000 kr

Solkullen— Eslöv

Väldisponerad familjevilla på populära Solkullen.

Varmt välkomna till denna trevliga och väldisponerade 1½ plans villa om 164 kvm belägen på omåttligt populära Solkullen, här är det nära till allt. Huset erbjuder idag fyra sovrum (ursprungligen fem), trevligt kök med burspråk, stort vardagsrum med gott om plats för både större matgrupp och soffgrupp samt utgång till det generösa uterummet . Två badrum, ett på respektive våningsplan varav det ena har badkar. Vidare finns här ett friliggande garage med förrådsdel. Huset är beläget på en generös hörntomt om hela 1218 kvm som måste upplevas på plats. Här erbjuds stora gräsytor, olika fruktträd b.l.a ett helt fantastiskt persikoträd som brukar ge väldigt mycket frukt och en liten damm med guldfiskar.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
164/24 kvm
Driftkostnad
38 551 kr/år
Tomtarea
1 218 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-05-31

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Torben Pers väg såldes av oss 2021-05-31. Se alla våra försäljningar i Eslöv samt även på Torben Pers väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.