Lägenhet nr 4 (Yxvägen 7B)

Lägenhet nr 4 (Yxvägen 7B)


Farhult— Höganäs— Nyproduktion

Lägenhet nr 4 (Yxvägen 7B)



Tillhör projekt BRF BLICKFÅNGET
Farhult— Höganäs— Nyproduktion

Exklusiva lägenheter med attraktivt läge i Farhult!

Välkommen till BRF Blickfånget och natursköna Farhult!

Under kvartal 4, 2020 avser man att påbörja nyproduktionen av föreningens hus, 10 stycken radhus i två plan, 20 lägenheter med 10 i markplan och 10 på ovanplan, byggs på fastigheterna Höganäs Viaköp 3:48-3:52, 3:61-3:63, 3:75-3:76. Varje lägenhet kommer att ha egen parkeringsplats med laddstolpe för elbil, laddstolpe från Garo eller likvärdig med effekt på 11 Kw eller mer. Individuell mätning av Vatten/avlopp/el i varje lägenhet. Vattenburen golvvärme NIBE 730 i varje lägenhet. individuella värmepumpar med återvinning på luften via FTX-system. Det är förberett för fiber. Det kommer att vara solceller på alla tak.

Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemang avseende hushållsel, värme (värmepump går på lägenhetens el), TV/bredband samt avfall. Man bekostar VA efter förbrukning som faktureras av föreningen som schablon med korrigering i efterhand.

Farhult ligger i Höganäs kommun, beläget ut med kusten vid Skälderviken. Det är ett omtyckt och familjevänligt strövområde där ni bland annat kan korsa stenvalvsbron som byggdes 1879 som går över Görslövsån. Farhultsbaden som ligger i den norra delen av Farhult, är en långgrund strand med goda parkeringsmöjligheter. Här kan ni även låta barnen leka av sig på nån av strandens lekplatser, eller varför inte avnjuta en härlig middag på någon av grillplatserna? Stranden är även utrustad med toaletter. I byn kan ni stötta på såväl den äldre kyrkan som byggdes 1850 som är belägen i den södra delen av Farhult, holländarkvarnen som byggdes 1850 och stora äldre gårdar. Men till största delen består Farhult idag av fritidshus.

Från Farhult har ni goda kommunikationer till bland annat Helsingborg, Ängelholm, Höganäs och Jonstorp via så väl buss eller bil från 112:an och vidare mot bland annat 111:an. Från Ängelholm har ni även möjlighet att ta er vidare via flyg.

Lite avstånd från Farhult:

Helsingborg - ca 32 km
Höganäs - ca 12 km
Ängelholm - ca 12 km
Jonstorp - ca 4 km
Mölle - ca 20 km
Båstad - ca 45 kvm

I Farhult har du möjlighet att ha ditt barn på förskolan Naturglimten som ligger centralt i Farhult. Grundskola finns i Höganäs och Jonstorp. Farhult har även en handelsträdgård. Närmsta mataffär hittar ni i Jonstorp eller Höganäs där ni även har restauranger.


Boarea
129 kvm
Avgift
5 400 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2021-04-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Lägenhet nr såldes av oss 2021-04-30. Se alla våra försäljningar i Farhult samt även på Lägenhet nr.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.