Falkgatan 11 B / Gärsnäs / Simrishamn

Slutpris
350 000 kr
Referensnummer
170 975
Boarea
110 kvm
Avgift
5 538 kr/mån
Driftkostnad
1 230 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plans
Såld
2014-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Falkgatan 11 B såldes av oss 2014-08-31. Se alla våra försäljningar i Gärsnäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrätt i 1 1/2 plan belägen på återvändsgata alldeles intill Jägarparkens fina naturområde. Ett praktiskt boende med sovrum och hygienutrymmen i båda plan. Kök och allrum i öppen plan ansluter till vidbyggt uterum som tillkommer den angivna boarean. Egen trädgård omgärdad av häckar och staket samt med uteplatser i skiftande vädersträck. Pågatågsstation, Icabutik, kiosk, gatukök/pizzeria, konditori samt diverse specialaffärer finns, alltså en by med bra service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.