Kyrkvägen / Östra Vemmerlöv / Gärsnäs / Simrishamn

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
151 225
Boarea
190 kvm
Driftkostnad
39 790 kr/år
Tomtarea
930 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
2 ½ plan
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Kyrkvägen såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Gärsnäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Vemmerlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Annorlunda boende med möjlighet för såväl verksamhet, galleri som sommar- och heltidsboende. Pampigt 20-tals hus där påkostade förbättringar utförts, bl a dränering, fönster, ytterdörrar, kök, helkaklad toalett, ny trappa till bottenplanets allrum. Återstår gör målning av fasad, byte av värmesystem samt efter smak renovering av övre plan som idag är två "omklädningsrum" med tillhörande duschrum då huset en gång varit gymnastiksal. Nybyggt trädäck finns som löper längs hela västra sidan av huset. Natursköna närområden som varvas av det fria öppna landskapet samt skog och sjö i Gyllebo.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.