Tågarpsvägen 1 / Glemmingebro / Ystad

Fyrlängad gård med bra kommersiellt läge

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
175 kvm
Driftkostnad
62 819 kr/år
Tomtarea
8 172 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Tågarpsvägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Glemmingebro samt även på Tågarpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glemmingebro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjligheternas gård i Glemmingebro kyrkby med bra kommersiellt läge. Utmärkt att nyttja endast som eget boende eller kombinera boende med verksamhet. Två av gårdens längor är nybyggda 2009 då dessa totalförstördes efter en brand 2006. Det är en rymlig bostad med öppen planlösning vad gäller allrum kök och matplats, sovrummen ligger samlat för sig. Förutom bostadslängan finns en separat gästbostad, verksamhetslokal/butik och maskinhall m m. Det finns ytterligare inredningsbart utrymme, både vindsutrymmet över bostadslängan samt en länga som idag nyttjas som förråd/drängastuga. Uppvuxen trädgård på framsidan mot Tågarpsvägen har bl a vackra buxbomshäckar, kaffegrotta och stort körsbärsträd. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.