Heimdalsgatan 48A / Glumslöv / Landskrona

Inflyttningsklar 1-plansvilla med öppen planlösning, garage & carport

Slutpris
3 975 000 kr
Boarea/biarea
156/20 kvm
Driftkostnad
25 680 kr/år
Tomtarea
1 059 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Heimdalsgatan såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Heimdalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glumslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av natursköna Glumslöv med direkt närhet till skola, butik och kommunikationer finner man denna väldisponerade, stilfulla 1-plansvilla. Den öppna planlösningen med sin generösa takhöjd förenar kök, vardagsrum och matplats i en social del som kompletteras av en mer privat del med tre sovrum, 2 helkaklade badrum samt groventré/tvättstuga. Uteplatser i flera väderstreck och lägen, garage- och infartsgrind med fjärrstyrda portar samt fiber indraget och energieffektiv uppvärmning med vattenburen golvvärme via luft/vatten-värmepump.

Det centrala läget mitt i byn innebär gångavstånd till såväl skola (F-9) , matbutik och pizzeria som pågatågsstation och busshållplatser. Dessutom närhet till hav och badplatser samt utmärkt pendlingsläge mot såväl Helsingborg som Landskrona, Lund och Malmö.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.