Troeds väg 46 / Glumslöv / Landskrona

Härlig tomt samt uterum & uteplats i söderläge

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
170/40 kvm
Driftkostnad
35 500 kr/år
Tomtarea
983 kvm
Såld
2017-10-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Troeds Väg såldes av oss 2017-10-27. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Troeds Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Troeds Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I attraktiva, natursköna Glumslöv erbjuds nu möjlighet att förvärva en av de eftertraktade souterrängvillorna längs Troeds väg i välhållet skick. På en av de största tomterna i området omsluts villan av en välskött trädgård där uppväxta buskar, träd, vackra blommor och en rejäl gräsmatta tillsammans bildar en lummig, inbjudande oas. Solen kan med fördel avnjutas från dels en större uteplats i anslutning till entrén dels från en generöst tilltagen balkong som löper längs med vardagsrummet. Ett inglasat uterum erbjuds också tillsammans med möjligheten att även anlägga en uteplats i anslutning till bottenvåningens två rum om så önskas.

Entréplanet fördelar sig på ett stort, härligt vardagsrum, ett kök, badrum och gäst-wc samt tre rum i varierande storlek. Bottenvåningen kompletterar med två rejäla sovrum samt en tvättstuga med dusch och ett mindre förråd/pannrum. Dessutom garage och en rejäl uppfart med plats för flera bilar.

Med andra ord utmärkta grundförutsättningar för att modernisera och anpassa utifrån egna behov och önskemål.

I Glumslöv har man närhet till såväl hav som bad, närbutik, pizzeria, skola F-9 samt idrottsplats. Goda kommunikationsförbindelser med buss mot Landskrona och Helsingborg som nås med bil på några minuter respektive en kvart. Motorväg i norr- och södergående riktning nås inom några minuter liksom pågatågsstationen.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration