Möllevägen 1 / Häljarp / Landskrona

Ståtlig 1½-plansvilla - Möllevägen 1

Slutpris
2 160 000 kr
Referensnummer
136 774
Boarea/biarea
168/25 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Tomtarea
989 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Möllevägen 1 såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Häljarp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häljarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ståtlig, karaktärsfull 1½-plansvilla på härlig hörntomt med generösa sällskapsutrymmen på båda plan samt uteplatser i olika väderstreck. Perfekt för den större familjen eller kanske egenföretagaren som vill sätta sin egen prägel på sitt boende genom att modernisera och anpassa till modern standard. Grundförutsättningarna är utmärkta med stora, öppna ytor, en härlig hörntomt och en villa i välhållet originalskick med karaktärsfulla trägavlar och en garagebyggnad med vind.

Belägen i natursköna Häljarp med gångavstånd till skola och goda pendlingsmöjligheter mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö.

Närhet till ICA-butik, pizzeria, gym, golfbana med restaurang samt till härliga skogspromenader. Pågatågsstation och bussförbindelser inom gångavstånd samt cykelväg till Landskrona.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.