Flygeltoftavägen 17

Flygeltoftavägen 17

Slutpris

3 465 000 kr


Häljarp— Landskrona

Flygeltoftavägen 17


Slutpris
3 465 000 kr

Häljarp— Landskrona

Unikt radhus på solsäkert gavelläge i parkliknande, naturnära omgivning

Välkommen till Villa Jord på Flygeltofta gård och en upplevelse som inte kommer att lämna er oberörda. Ett unikt boende på naturnära läge där morgonkaffet kan avnjutas tillsammans med rådjuren i parken innan man går, just det, går till golfbanan ett stenkast bort.

Så snart ni satt foten innanför dörren kommer ni att häpna, beröras, förundras, ja kanske till och med känna en omedelbar hemlängtan. Häpna och förundras av stilen och känslan som förmedlas, beröras av materialen och med vilken omsorg de har valts och kombinerats samt förhoppningsvis känna att detta är ett hus som ni snart måste lämna men som ni gärna vill återvända till och kalla Ert Hem.

Här erbjuds nämligen en fantastisk bostad med personlig prägel som ni garanterat kommer att vara ensamma om. Den industriella känslan är påtaglig där de slipade betonggolven och finputsade väggarna på ett subtilt, smakfullt sätt såväl förenas som kontrasterar mot svarta detaljer, gedigna stålpartier och den ytterst stilfulla gjutjärnstrappan. Varma inslag i form av specialbeställda träpaneler, fläktkåpan i skinn samt ljusa ytskikt bidrar till harmoni och en känsla som är svår att beskriva i ord, den måste upplevas. Fotografen på plats utbrast spontant i ett försök så gott som något med orden, "detta är nog det häftigaste badrum jag sett". Medvetna val i form av lampor och klädkrokar från Byggfabriken, ugn från italienska Bertazzoni och kök från HTH cementerar helhetsintrycket.

På entréplan fördelar sig planlösningen på en öppen disposition där entré, matplats, kök och vardagsrum flyter samman på ett trivsamt sätt och kompletteras av ett fantastiskt badrum samt vinkällaren en halvtrappa ner som kan nyttjas efter behov och önskemål. Ovanvåningen är något mer traditionell i sin framtoning och erbjuder tre sovrum i skiftande storlek, en klädkammare samt ett badrum med dusch, WC och tvättavdelning.

Genomgående modern standard med vattenburen golvvärme på entréplanet, uppvärmning med jordvärme och frånluftsvärmepump, fiber indraget samt Smart Home-display som styrs via app och kan programmeras till olika förval för hemmets belysning. Rejäl hörntomt med utrymme för pool, spabad eller liknande.

Huset är beläget på ett såväl avskilt och naturnära läge som utmärkt i förhållande till byns serviceutbud, skolor och kommunikationer. För den inbitne golfaren så ligger Öresunds Golfklubbs 18-hålsbana nästintill på tomten, bara ett par hundra meters bort. Härlig parkliknande omgivning med ståtliga träd och öppna grönytor.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
135/7 kvm
Driftkostnad
28 704 kr/år
Tomtarea
362 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-31

Mäklarhuset Landskrona

Denna radhus på flygeltoftavägen såldes av oss 2020-05-31. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på flygeltoftavägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.