Skolgatan

Skolgatan


Hammenhög— Simrishamn

Skolgatan



Hammenhög— Simrishamn

Bygg nytt med möjlighet till delningsekonomi

Obebyggd tomt i utkanten av byn. Det är ett familjevänligt läge med närhet till idrottsanläggning, fritidsbad och skola. Utöver detta finns i Hammenhög även service i form av välsorterad matbutik, pizzeria, specialbutiker, Friskis & Svettis, Gästis och "Garaget" - en plats för konst, teater, film och musik. Bra kommunikationer med buss. Uppskattar man närhet till sandstrand och hav så är det ca 10 km ner till Borrby strand. Möjlighet att ansluta till klimatpositiv fjärrvärme via Skånefrö. Samtliga kostnader för anslutning till kommunalt v/a, el, fjärrvärme och fiber tillkommer för köparen.

"Ett hållbart boende i Hammenhög"
Här finns möjlighet till delningsekonomi. Att samarbeta runt olika frågor som gynnar både hållbarhet och ekonomi blir mer och mer intressant. Med ökad hushållning av resurser som värme och källsortering av hushållsavfall kan vi bidra till en mer hållbar miljö. HamBo Bogemenskap erbjuder möjligheten att vara delaktig i föreningens gemensamma odlingar, användande av lokaler, källsortering och planerade laddstolpar för elbilar.


Tomtarea
668 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
SIMRISHAMN HAMMENHÖG 103:6
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Simrishamn

Denna tomt på Skolgatan såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Hammenhög samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.