Ystadsvägen 5 / Hammenhög / Simrishamn

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
224 kvm
Driftkostnad
51 744 kr/år
Tomtarea
813 kvm
Rum
7 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
2 ½ plan med källare
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Ystadsvägen såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Hammenhög samt även på Ystadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammenhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjligheterna är många. Läget centralt i byn. På denna fastighet finns två hus uppförda. Huvudhuset, ett gediget 40talshus, är inrett för bostadsändamål samt med lokal för verksamhet i entréplan. Totalt finns här två fullutrustade lägenheter samt ett enklare boende i anslutning till lokalen. Sidobyggnaden "Garaget" är en charmig byggnad med handslagen tegelfasad som senast använts som utställningslokal/ateljé och diverse arrangemang. Nytt värmesystem. Ett perfekt tillfälle för den som vill bo och verka på samma plats alternativt bo och delvis hyra ut. Hammenhög är en levande by med Icabutik, pizzeria, restaurang, gatukök, café och diverse specialbutiker, även rikt kulturliv med årliga arrangemang. Fritidsbad finns och till hav och sandstrand är det ca 9 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.