Behållare Behållare

Söder, Helsingborg

Referensnummer
517 093
Boarea
58 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

LJUS OCH VÄLPLANERAD TVÅA PÅ CENTRALT LÄGE!

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

LJUS OCH VÄLPLANERAD TVÅA PÅ CENTRALT LÄGE!

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Söder

Söder tillkom på 1800-talet under Helsingborgs kraftiga expansion. Etableringen av hamnen och järnvägen söderut gjorde att många industrier etablerade sig här och i anknytning till dessa byggdes arbetarbostäder. Stadsdelen har en mångkulturell prägel, med flera butiker där man kan köpa bla råvaror från fjärran länder och restauranger som erbjuder olika nationalrätter.
På Söder finns Söderpunkten, med Filmstaden, Pinchos, frisör, samt olika butiker. På Söder ligger också Helsingborgs Simhalsbad.
Trädgårdsgatan åtskiljer "norr" från "söder". Södergatan är en av de två huvudgatorna i stadsdelen, tillsammans med Carl Krooksgatan. Mellan gatorna har de öppna platserna Gustav Adolfs torg och Mäster Palms plats bildats.
Mot Centrum i norr avgränsas stadsdelen av mycket grönska genom Stadsparken, samt Gamla Kyrkogården och Donationskyrkogården. I Stadsparken är Helsingborgs stadsbibliotek beläget och parken inbjuder till avkoppling med flera olika sittmöjligheter, samt lekplats för barnen.

Fördelar med området

Butiksgata/köpcentrum Liv i rörelse Tågstation Gym Caféer Barer Bio Bussar Simhall

Nöje

På Mäster Palmsplats ligger den nybyggda biografen, Filmstaden . Med sju toppmoderna salonger, iSense-salong och en lyxig VIP-salong.
I samma byggnad finns det frisörsalong, café, Pinchos mm.
I Stadsparken ligger Helsingborgs stadsbibliotek. Här kan man ta en fika i cafeet, eller delta i något av alla arrangemang som anordnas.

Fritid

I området, på Södergatan, ligger Actic Simhallsbadet. Actics gym är utrustat med en friviktsavdelning och en konditionspark, 25 meters bassäng, barnbassäng samt ett brett utbud av gruppträningsklasser.
på Södergatan ligger även Fitness24Seven, ett gym öppet dygnet runt.

Kommunikation

Söder trafikeras av stadsbussar. Det är väldigt nära till Knutpunkten, Helsingborgs centralstation, där man kan ta både tåg, bussar och även båt till Danmark.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor, tex Tornerhjelms förskola & Gräshoppans förskola. På Magistergatan ligger Internationella Engelska Skolan, samt Söderskolan, Helsingborgs enda F-3 skola.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.