Dalhemsvägen 37c

Dalhemsvägen 37c

Slutpris

900 000 kr


Helsingborg

Dalhemsvägen 37c


Slutpris
900 000 kr

Helsingborg

Fint renoverad bottenplans tvåa på Kjellstorp!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina lägenhet om två rum och kök på 63 kvm. Lägenheten har en välplanerad planlösning och är belägen på bottenplan.

In genom dörren möts du av en inbjudande och ljus hall med ett fint klinkergolv som sträcker sig hela vägen in i köket. Hallen är rymlig och det finns plats till att hänga av sig ytterplagg samt en stor garderob. Det finns också plats till fler garderober om så önskas.
Till höger om hallen finner du badrummet som är utrustat med en fin kommod, ett fint spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin, duschkabin och wc. Detta badrum kommer att få ett stambyte vilket medför en renovering som utförs av föreningen.
Vidare in i lägenheten finner vi ett stilrent och snyggt kök med vita luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva som skapar en modern kontrast. Köket är praktiskt, har stora arbetsytor, god förvaring och plats till ett matbord.
I anslutning till köket finns sovrummet som är inrett med ett fint laminatgolv och ljusa väggar. Även här är förvaringsmöjligheterna goda och det finns plats med både en dubbelsäng och garderober.
Vardagsrummet är härligt och stort med plats till soffgrupp, matbord och en kontorshörna. Rummet får ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna.
Den stora inglasade balkongen förlänger sommaren och erbjuder även mycket ljusinsläpp samt utgång till en plats där man fått tillåtelse av föreningen för att nyttja en dela av marken. Där kan man skapa en mysig miljö genom en trädgård med staket runt om. På så vis kan du verkligen ta vara på de somriga dagarna!
Utöver allt lägenheten erbjuder så har man även tillgång till ett förråd precis intill dörren, vilket man kan använda som ett extra rum för förvaring. Perfekt med tanke på närheten till lägenheten!

Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system. I avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån.

Bokning till visning gör ni genom hemsidan. Ser framemot att träffas!


Boarea
63 kvm
Avgift
5 189 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.