Frontgatan 3C

Frontgatan 3C

Slutpris

1 400 000 kr


Fredriksdal— Helsingborg

Frontgatan 3C


Slutpris
1 400 000 kr

Fredriksdal— Helsingborg

MODERNT RENOVERAD FEMMA PÅ FREDRIKSDAL!

Letar ni efter en välplanerad och rymlig fem rums lägenhet med balkong? Välkomna till Frontgatan 3C!

In möts man av fin och ljus hall med plats till förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen hittar ni det stambytta badrummet som är utrustat med badkar. Vidare in bostaden når vi ett modernt renoverat kök med goda arbetsytor och förvaring i form av över/underskåp. I anslutning till köket har man gjort ett av det fyra sovrummen till en stor matplats som är öppet mot köket och härifrån når man även den inglasade balkongen som enkelt inreds med möblemang och blir bostadens favorit plats.

Vardagsrummet erbjuder stora sociala umgängesytor som enkelt inreds med soffgrupp. Här erbjuds tre väldisponerade sovrum i dagsläget som enkelt inreds med säng och förvaring och behöver man ett fjärde sovrum så finns det möjlighet att göra om matplatsen till ett fjärde sovrum för den som behöver det.

På området finns flera uteplatser med möjlighet till grillning och lekplats för mindre barn. I området finns också stora grönområden fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och daghem. Man bor med kort avstånd till ICA Maxi, City Gross, Apoteket, Lidl och systembolaget. Bussförbindelserna är väldigt bra, med bara ett kort gångavstånd ligger närmaste busshållsplats sen finns det parkeringsplatser och garage där det råder kö-system om man färdas med bil annars finns det ett flertal gästparkeringar, ett komplett boende i ett lugnt område.


Boarea
106.5 kvm
Avgift
7 954 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Frontgatan såldes av oss 2022-11-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Frontgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.