Jönköpingsgatan 35a

Jönköpingsgatan 35a

Slutpris

900 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Jönköpingsgatan 35a


Slutpris
900 000 kr

Husensjö— Helsingborg

VÄLPLANERAD GAVELLÄGENHET OM 54,5 KVM MED BALKONG PÅ HUSENSJÖ!

Nu ges möjlighet att förvärva denna tvåa om 54,5 kvm med balkong som ligger på ett gavelläge på omtyckta Husensjö, välkomna till Jönköpingsgatan 35a!

Bostaden är i ett renoveringsskick förutom badrummet som renoverades i samband med stambytet. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch och toppmatad tvättmaskin. Planlösningen är väldigt bra och att det är en gavellägenhet är ett stort plus, ett extra fönster i vardagsrummet där man ser en glimt av sundet. Rummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder sällskapsytor till soffgrupp och matbord. Härifrån når man balkongen, plats till möblemang och har utnyttjats väl med en fin utsikt.

Sovrummet är i bra storlek, inbyggda garderober och plats till säng. Köket är i original men har fantastiska ytor att arbeta med och plats till ett matbord. I anslutning till hallen finner man klädkammaren, bra med förvaringsutrymme.

På Husensjö bor man med promenadavstånd till goda kommunikation och service. Bussförbindelser, livsmedelsbutiker, skolor, grönområden, pizzeria och postombud. I närheten finner man Olympia med sitt breda utbud av aktiviteter som padel, badminton, fotboll och mycket mer. Smidigt att ta sig ner till stan och uppleva Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark? Hör av er till ansvarig fastighetsmäklare så berättar han mer om statusen kring bostaden och håller er uppdaterade med visning!


Boarea
54.5 kvm
Avgift
4 558 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Jönköpingsgatan såldes av oss 2023-10-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jönköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.