Sockengatan 44b

Sockengatan 44b


Rosengården— Helsingborg

Sockengatan 44bRosengården— Helsingborg

Välplanerad tvåa i omtycka Rosengården!

Nu presenteras denna ljusa och rymliga tvåa på andra våningen i välkända Rosengården, Välkomna till Sockengatan 44b!

Belägen på andra våningen på en total yta om 63 kvadratmeter fördelas denna lägenhet på en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter med ett praktiskt badrum direkt i anslutning till entrén. Köket ligger placerat till höger om hallen där det bjuds på goda arbetsytor samt plats till matbord. Ett stort och ljust vardagsrum som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp finner ni intill de väldisponerade sovrummet som går att inreda med dubbelsäng och förvaring. Här ifrån når ni den inglasade balkongen som är fullt möblerbar i ett soligt västerläge som blir bostadens nya favoritplats.

Välkomna till Sockengatan som är ett bilfritt och barnvänligt område. Föreningen har flera gröna gårdar med uteplatser och grillar, flera lekplatser för barnen, en landhockeybana, en fotbollsplan och en bit bort finns boulebanor med bänkar.

På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan inom 700m från bostaden. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet även det ca 450m från bostaden. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård.


Boarea
63 kvm
Avgift
4 735 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sockengatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sockengatan.

Boka värdering
Arber Hasani
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad