Södra Hunnetorpsvägen 63 B Lgh / Adolfsberg / Helsingborg

En helt fantastiskt tvåa!

Slutpris
930 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 743 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Hunnetorpsvägen såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Södra Hunnetorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Adolfsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi äntligen visa denna fina tvåa på Södra Hunnetorpsvägen 63B. Lägenheten ligger med ett bra läge på andra våningen i tvåvåningshus med inglasad balkong i soligt söderläge. Balkongen är möblerbar och där kan man njuta av solen större delen av dagen. Man välkomnas av en stor ljus hall med bra utrymmen för förvaring och avhängning. Direkt till vänster har vi badrummet. Badrummet har våtrumsmatta och tapet. Föreningen ska dock genomföra stambyte och då kommer de att renovera badrummen och man får ett helt nyrenoverat badrum utan extra kostnad. Lägenheten har ett stort sovrum med mycket förvaringsutrymme. Köket är renoverat och ljust samt har gott om förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, micro, kyl, frys samt fläkt. I köket finns också plats för matbord. Det stora vardagsrummet ger möjlighet till en rad olika planeringar och följer man utgången till den stora inglasade balkongen i soligt söderläge kan man njuta av solen större delen av dagen.

Detta är en lägenhet som måste ses. Är ni på jakt efter en tvåa med gott om förvaring hör av dig redan idag för att inte missa denna pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.