Tyringegatan 21

Tyringegatan 21

Slutpris

2 225 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Tyringegatan 21


Slutpris
2 225 000 kr

Husensjö— Helsingborg

Tvåplans etagelägenheten i populära Husensjö!

Snart presenteras denna välplanerade etagelägenhet belägen på Husensjö, Varmt välkomna till Tyringegatan 21!

Fördelad på två plan om 124 kvm erbjuder denna fina bostad en planlösning där varje kvadratmeter är genomtänkt och optimerad för att skapa en rymlig och funktionell miljö. På sjätte våningen välkomnas ni av en rymlig hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Här finns även trappan som tar en upp till lägenhetens övre våningsplan samt ett helkaklat badrum med badkar. De moderna köket från IKEA finner ni på första våningen som rymmer stort matbord och är utrustad med komplett maskinpark. Intill köket ligger bostadens lättmöblerade vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet där ni även har tillgång till bostadens stora inglasade balkong. De bjuds på två väldisponerade sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring.

Från trappan i hallen nås lägenhetens övre plan som är fördelad på en hall, balkong, två stora sovrum, ytterligare ett badrum som är helkaklat och utrustad med dusch samt en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. En perfekt lägenhet för er med stor familj där ni tack vare de två separata ingångarna kan anpassa boendet efter era behov.

Här bor man i ett populärt och lugnt område till kommunaltrafik, skolor och serviceutbud. Det finns bra med busshållplatser inom kort promenadavstånd, enkelt att ta sig runt med bil eller cykla ner till stan på bara några minuter och njuta av stadskärnans kompletta utbud av nöjen och restauranger. På promenadavstånd finner man grönområden med trevliga promenadslingor i Filborna Park, träningsanläggningar som det populära gymmet Filborna Arena med simhall och även fitness24seven.


Boarea
124 kvm
Avgift
8 071 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
6-7 (Hiss finns)
Såld
2024-03-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Tyringegatan såldes av oss 2024-03-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Tyringegatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.