Byåkersvägen 8 / Lerbäckshult / Hjärnarp / ÄNGELHOLM

Fritidshus i trivsamt område

Slutpris
750 000 kr
Boarea
57 kvm
Driftkostnad
15 725 kr/år
Tomtarea
927 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-07-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Byåkersvägen såldes av oss 2017-07-07. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Byåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerbäckshult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket charmig fastighet med riktig "stugkänsla" i natursköna Lerbäckshult. Här bor du i ett klassiskt rött trähus med vita knutar, med skogen som närmsta granne. En mycket välbevarad stuga med bland annat två sovrum, uterum, trädäck och en stor trädgård. På kort gångavstånd finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. En mycket uppskattad anläggning hos de boende! Byn är belägen cirka två kilometer från Västersjön på Hallandsåsens sydsida strax utanför Hjärnarp, några kilometer från den halländska gränsen. I närheten finns mycket fina promenadstråk i härliga naturmiljöer bland öppna fält och blandskog med stora inslag av bok. Närmsta närliggande byar är Faxeröd och Ugglehult.

Ett ypperligt läge för dig som vill bo i denna oas i mysiga Lerbäckshult. Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration