Idrottsplatsvägen 19

Idrottsplatsvägen 19

Slutpris

3 125 000 kr


Hjärnarp— Ängelholm

Idrottsplatsvägen 19


Slutpris
3 125 000 kr

Hjärnarp— Ängelholm

Villa i idylliskt skogsläge

Vi presenterar med glädje en villa på fantastiskt läge med skogen runt husknuten i mysiga Hjärnarp. En mycket smakfullt renoverad fastighet med plats för den stora familjen ges här svårslagna sällskapsytor med hela 230 kvm fördelat på i dagsläget fyra sovrum. På entréplan erbjuds de nödvändigaste utrymmena så som sovrum, kök, badrum och allrum. En trappa upp ges en otrolig rymd med öppet upp i nock, stora fönsterpartier på gavelsidorna, ett stort sovrum med möjligheten att enkelt dela av till ytterligare ett sovrum för den som önskar samt balkong.

Fastigheten förgylls av flertalet trivselhöjande faktorer så som bastu, nyrenoverat badrum, stor trädgård, inglasat uterum och uppfart med plats för flera bilar. Den charmiga kakelugnen som står placerad i mitten av huset sprider värme och skapar en skön atmosfär i husets centrala rum. Här bor du på en avskild gata men med närhet till byns populära affär, förskolor och skola. Idrottsplatsvägen 19 omsluts av en fantastisk natur med flera promenadstråk bland skog och vattendrag. På kort avstånd nås en uppskattad elljusslinga och ett omtyckt utegym. På cirka 10 minuter når du Ängelholm på ena hållet och Båstad på andra. Ett mycket bra utgångsläge för dig som pendlar eller helt enkelt bara vill bo i natursköna Hjärnarp!

För dig som vill bo ostört på fantastiska ytor med skogen nära inpå och flytta rakt in i ett smakfullt och välhållet hem kan det här vara drömmen. Varmt välkomna på visning och uppleva huset på plats!


Boarea/biarea
230/96 kvm
Driftkostnad
26 455 kr/år
Tomtarea
1 930 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-06-05

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Idrottsplatsvägen såldes av oss 2018-06-05. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Idrottsplatsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.