Skepparevägen 5 / Sätofta / Höör

Härligt läge med Ringsjön i slutet av vägen.

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
178/8 kvm
Driftkostnad
30 800 kr/år
Tomtarea
1 542 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Skepparevägen såldes av oss 2017-09-12. Se alla våra försäljningar i Höör samt även på Skepparevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätofta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är en vacker påkostad arkitektritad 1 plans villa på ett underbart läge med Ringsjön som granne. Vackra spröjsade fönster, shingeltak, charmig veranda och specialdesignad entrédörr i teak är några av de estetisk tilltalande detaljer i detta härliga boende. Bostaden har en perfekt planlösning där allt är planerat i minsta detalj. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksavdelningen har stor matplats och trevlig praktisk köksö. Här har man också byggt ett smart rymligt skafferi så det blir ordning och reda i köket. Det finns 2 st. helkaklade hygienutrymmen. Fyra rymliga sovrum varav ett sovrum tidigare varit allrum. För den som önskar ha ett allrum istället för sovrum kan man på enkelt sätt ta bort den uppsatta väggen. Huset värms upp med jordvärme vilket ger låga driftskostnader.

Underbar uppvuxen insynsskyddad trädgårdstomt med stort trädäck ca 80 kvm runt huset och 200 meter till Ringsjön för bad.
Närhet till Orups skogen för ett härligt friluftsliv. Ett toppenboende som måste ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration