Ängavångsvägen 12 / Klagshamn Naturvårdsområdet / Klagshamn / Malmö

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
173 406
Tomtarea
619 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-07-04
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ängavångsvägen 12 såldes av oss 2014-07-04. Se alla våra försäljningar i Klagshamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klagshamn Naturvårdsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En sällsynt möjlighet att förvärva en attraktiv självbyggare tomt i Klagshamn. Den 619 kvm stora tomten ligger på ett mycket attraktivt läge i Klagshamn med adress Ängavångsvägen 12, i ett etablerat område. Tomten angränsar till ett stort öppet grönomområde, vidare till naturvårdsområdet och havet vilket ger en härlig fri känsla.
Klagshamn är en expansiv ort med omedelbar närhet till brofästet och behagligt pendlingsavstånd till Malmö med stadsbussarna eller bil. Här är höga naturvärden och det betraktas som ett rekreationsområde till Malmö med möjligheter till allehanda fritidsintresse som natur, sport, ridning, båtsport och vindsurfing. Området är barnvänlig med nyare skola och väl utbyggd barnomsorg. Från tomten finns cykelväg ett kort avstånd till en av Malmötraktens trevligaste badplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.