Sök Meny
Såld

MALMÖ / Klagshamn - Gamla Klagshamn / Ängavångsvägen 14

En sällsynt möjlighet att förvärva en attraktiv självbyggare tomt i Klagshamn. Den 618 kvm stora tomten ligger på ett mycket attraktivt läge i Klagshamn med adress Ängavångsvägen 14, i ett etablerat område. Tomten angränsar till ett stort öppet grönomområde, vidare till naturvårdsområdet och havet vilket ger en härlig fri känsla.
Klagshamn är en expansiv ort med omedelbar närhet till brofästet och behagligt pendlingsavstånd till Malmö med stadsbussarna eller bil. Här är höga naturvärden och det betraktas som ett rekreationsområde till Malmö med möjligheter till allehanda fritidsintresse som natur, sport, ridning, båtsport och vindsurfing. Området är barnvänligt med nyare skola och väl utbyggd barnomsorg. Från tomten finns cykelväg ett kort avstånd till en av Malmötraktens trevligaste badplatser.

Sponsrade länkar
MALMÖ / Klagshamn / Gamla Klagshamn
Ängavångsvägen 14
Slutpris: 2 850 000 kr
Tomtarea: 618 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Malmö Klagshamn 24:12
Såld: 2017-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige / Skåne / Klagshamn / Ängavångsvägen