Ängavångsvägen 14 / Gamla Klagshamn / Klagshamn / MALMÖ

Slutpris
2 850 000 kr
Tomtarea
618 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Malmö Klagshamn 24:12
Såld
2017-01-01
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ängavångsvägen såldes av oss 2017-01-01. Se alla våra försäljningar i Klagshamn samt även på Ängavångsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Klagshamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En sällsynt möjlighet att förvärva en attraktiv självbyggare tomt i Klagshamn. Den 618 kvm stora tomten ligger på ett mycket attraktivt läge i Klagshamn med adress Ängavångsvägen 14, i ett etablerat område. Tomten angränsar till ett stort öppet grönomområde, vidare till naturvårdsområdet och havet vilket ger en härlig fri känsla.
Klagshamn är en expansiv ort med omedelbar närhet till brofästet och behagligt pendlingsavstånd till Malmö med stadsbussarna eller bil. Här är höga naturvärden och det betraktas som ett rekreationsområde till Malmö med möjligheter till allehanda fritidsintresse som natur, sport, ridning, båtsport och vindsurfing. Området är barnvänligt med nyare skola och väl utbyggd barnomsorg. Från tomten finns cykelväg ett kort avstånd till en av Malmötraktens trevligaste badplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration