Hemmesdynge byaväg 39-0

Hemmesdynge byaväg 39-0

Slutpris

3 550 000 kr


Hemmesdynge— Klagstorp— Trelleborg

Hemmesdynge byaväg 39-0


Slutpris
3 550 000 kr

Hemmesdynge— Klagstorp— Trelleborg

Ljuvligt och hemtrevligt i Hemmesdynge

En 40-talsvilla som för c:a 10 år sedan byggdes till och idag finns här en boyta om 261 kvm. Här njuter man gott framför kaminen i det rymliga vardagsrummet på bottenvåningen, omgiven av flertalet fönster och stor platsbyggd bokhylla. Badrummet i den nya delen av villan är helkaklad, med tvättställ, dusch och bastu samt ett bubbelbadkar som är placerat i ett burspråk med otrolig utsikt över åker och slätt. Tvättstugan har bra förvaringsmöjligheter, tvättmaskin och torktumlare samt utgång till trädgården. Sovrum med parkettgolv finns och separat toalett med tvättställ. Den ursprungliga delen av villan inbjuder till härliga middagar i matrummet som kombineras med allrum, med utgång till det inbyggda uterummet och med kamin. Intill finns köket med mycket skåp och ljusa köksluckor. I hallen upp till ovanvåningen ligger det andra badrummet som även detta är helkaklat och har dusch, wc och tvättställ. På plan två finns idag ett stort rum med trägolv, kupa och öppet upp till nock med synliga bjälkar. Här finns två rejäla garderober och rummet kan enkelt delas av till två separata rum. Vidare finns toalett med tvättställ. Intill villan ligger carport och bredvid, bilplats för ytterligare 3-4 bilar samt separat, isolerat förråd. Tomten är 1.072 kvm med soligt trädäck och mysigt, inglasat uterum. Välkommen in till denna hemtrevliga villa, belägen strax öster om Stora Isie, bara 4 km från Smygehamn.


Boarea/biarea
261/10 kvm
Driftkostnad
51 829 kr/år
Tomtarea
1 072 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-01-02

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Hemmesdynge byaväg såldes av oss 2023-01-02. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på Hemmesdynge byaväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.