Jordberga villaväg 8-0

Jordberga villaväg 8-0


Lilla Jordberga— Klagstorp— Trelleborg

Jordberga villaväg 8-0Lilla Jordberga— Klagstorp— Trelleborg

Enplansvilla på sydvästtomt!

Välkommen till Lilla Jordberga! Denna grupp av yteffektiva enplansvillor byggdes på 1960-talet. I längan med tomter i sydväst saluför vi nu denna trevliga bostad där mycket renoverats invändigt. Köket renoverades 2018 och är med sin trevliga köksö en given samlingsplats för familj och vänner. Tre bra sovrum finns och kompletteras med ett vardagsrum och ett tillbyggt allrum. Badrummet är renoverat ca 2018 i tidlös stil, naturligtvis helkaklat och utökad yta där duschen är idag.

Även trädgården inbjuder till umgänge med trädäck i söder och väster samt "grillstuga/uterum" som skyddar om vädergudarna inte är med oss. Flera biluppställningsplatser på framsidan samt garage.

Samfällighetsföreningen har nyligen anlagt en ny fin lekplats i mitten av området. Här arrangeras ett par gånger om året även trevliga tillställningar för de boende i området.

På fem minuter med bil når du Klagstorp och dess populära ICA-butik "Perssons". Här finns även skola, förskola och pizzeria. Vill du ha ett lite större utbud ligger Anderslöv tio minuter bort, förutom butiker finns här vårdcentral, gym, padelhall och utomhusbad. Här finns skola F-9 och nybyggd familjecentral. Skurup ligger en kvart bort, och på 20 minuter är du i Trelleborg. Sugen på dopp i havet? Tio minuter söderut bjuds det på vackra vita sandstränder i Beddingestrand.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
ca 115/37 kvm
Driftkostnad
34 138 kr/år
Tomtarea
543 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Jordberga villaväg såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på Jordberga villaväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.