Nils Perssons väg 2 / Klagstorp / Trelleborg

Pampig sekelskiftesvilla med tidtypiska attribut såsom brädgolv, originaldörrar och frontespis!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea/biarea
184/115 kvm
Driftkostnad
32 674 kr/år
Tomtarea
521 kvm
Rum
6 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Nils Perssons Väg såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på Nils Perssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klagstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ostört läge med öppna vidder runt husknuten ligger denna härliga sekelskiftesvilla.

Bostaden har genomgått en omfattande renovering på 2000-talet där tak, fönster och trädgårdsanläggning samt stora delar av det interiöra är renoverade i en fantastisk charm. Här pratar vi vackra originaldetaljer i form av brädgolv, originaldörrar och frontespis. Den insynsskyddade uteplatsen är ytterligare ett attribut! Som om inte detta vore tillräckligt så erbjuds det även 6 rum varav 5 rymliga sovrum på dessa spatiösa 184kvm. Källaren är blygsamma 115 kvm och passar perfekt för den som vill ha verkstad eller annan verksamhet.
Stor tomt om 841 kvadratmeter baserad på två fastigheter med en större förrådsbyggnad på ca 80 kvadratmeter.

Klagstorp är perfekt för barnfamiljen. Ett stenkast från bostaden finns både förskola och skola samt en välkänd mataffär för dess lokala köttsortiment. Kan det bli bättre?!
Denna vackra fastighet måste verkligen upplevas på plats!
Vi ses på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Klagstorp

Ett tidigare stationssamhälle och järnvägsknutpunkt fram till järnvägen lades ner i mitten av 1900-talet.

Nöje

Klagstorp var tidigare en centralort med en livlig affärsverksamhet. Den offentliga servicen består, den populära livsmedelsbutiken ICA nära Persson är en central punkt i Klagstorp tillsammans med pizzerian.

Fritid

I Klagstorp finns flera föreningar i form av fotbollsklubben Klagstorps IF, Södra Åby Hembygdsförening, Klagstorps Föreläsningsförening. I gympasalen i Klagstorp finns "Alla kan gympa" som har gruppass i form av Yoga, Zumba och basgympa.

Kommunikation

Regionbuss 184

Familjeliv

Klagstorps skola F-6

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.